Van wie was deze tractor?

Hallo, ik heb deze laatst gekocht op een veiling. 'T is een john deere 3130 met stickers van een 3140, iemand die een idee heeft wie de eigenaar was van deze of een video waar hij op een trekkertrek mee deed? Zouden graag wat informatie bijwinnen over deze tractor. Op de tractor staat "Jowannus deere"

Alvast bedankt! Groeten
Hannes.

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
valmet 605
Het lijkt aan de opbouw een sportklasse trekker te zijn. Eens een stapel startlijsten doorspitten? Als er ergens een regelement is waar 6cil zonder turbo voordeel hebben op 4 met turbo zou ik deere beginnen.
Hannes.
@valmet 605 waar begin je dan is de vraag.. weet niet als deze tot het laatste heeft getrokken of 5 jaar stil heeft gestaan bv, zijn zoveel wedstrijden in nederland.
+5
walker1
@Hannes. Jowannus Deere wordt nu JoHannes Deere?
+1
Hurli356
@walker1 geen gehannes aan zijn deere
Hannes.
@walker1 zou kunnen, maar dat had ik al bedacht. Als je me nu meer info over deze kon geven was 't af!
walker1
@Hannes. Ik ken deze trekker niet en in het geval ik wel zou weten wie de vorige eigenaar was, dan zal ik die eerst vragen of die het wel op prijs stelt dat ik zijn gegevens zomaar deel. Is misschien bewuste keuze geweest om trekker via veiling te verkopen.
+5
1046
Lijkt op kort lontje🤔
Hannes.
Waar?🤣
stephan-inter
1 je zou ook normaal op anderen kunnen antwoorden.
2 trekker is via veiling verkocht. Vaak gebeurd dit niet voor niets.
3 wat zou je moeten/willen weten over deze trekker?
Hannes.
@stephan-inter ik antwoord toch normaal? 😛 vind het fijn om een ander zijn ervaring over deze tractor te weten en wat er allemaal aan verandert is vermits die is omgebouwd. Al scheelt er vanalles aan de tractor, dat maakt me niks want op een veiling neem ik dat risico erbij, maar dat is niet het geval want hij gaat goed. Gewoon meer informatie en het verleden erover winnen
+1
Raben
Ik denk dat deze trekker uit het buitenland komt , je kunt misschien via de vin nr navragen waar de trekker nieuw verkocht is , dan zou ik in dat land gaan zoeken naar de historie , op google komt deze niet naar voren , succes
Hannes.
@Raben er staat "jowannus" op, dus vermoed dat dat Nederlands is? Maar het zou kunnen dat die daarvoor wel uit het buitenland komt.

Heb je nog trekkertrek foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Alles m.b.t. trekkerslep, tractorpulling en trekkertrek is welkom! Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!