Unimog U130, foto van fendtfan

Unimog U130 - Trekkertrekkers.nl

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
fendtfan
Op zaterdag 2 mei 2015 vind de 5de editie van dit evenement plaats aan de kanaalweg in denekamp. De trekkertrek commissie heeft opnieuw een evenement voor trekkertrek liefhebbers georganiseerd.
We hebben sinds 2013 ook een Unimog klasse toegevoegd aan ons programma. De commissie is er van overtuigd dat deze voertuigen de amusementswaarde van het evenement verhoogd. We zouden dan ook graag deelnemers willen ontvangen die deel willen nemen aan dit evenement met een Unimog. Voor meer informatie of om u in te schrijven kunt u contact opnemen via info@trekkertrekdenekamp.nl.

Op 2 mei vanaf 11:00 zijn er in totaal 180 trekbeurten te zien in diverse klasses, het programma zal rond 21:00 zijn afgelopen waarna iedereen van harte welkom is in de sfeervolle feesttent. Met medewerking van de band HALF UM HALF zal er een daverende afsluiting plaatsvinden. Wilt u overnachten? Ook dit is mogelijk, er zijn diverse mogelijkheden in de buurt. De entree is voor kinderen onder de 12 jaar gratis, vanaf 12 jaar betaald men €3.50. De feestavond is vrij toegankelijk vanaf 18 jaar.

Kijkt u ook eens op onze website www.trekkertrekdenekamp.nl of volg ons via facebook!

Heb je nog trekkertrek foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Alles m.b.t. trekkerslep, tractorpulling en trekkertrek is welkom! Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!