Zelfbouw trekhaak, foto van __Bulcke__

Zelfbouw trekhaak - Trekkertrekkers.nl

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
__Bulcke__
Foto van een Zelfbouw trekhaak, bezig met trekkertrekken. ben bezig met deze trekhaak te maken voor trekkertrek. moet aan een john deere 6830 komen (145 pk). moet wel nog samengelast worden. Nu vraag ik mij af of die roestige plaat zal plooien of dat ik hem zou moeten verstevigen. Ze is 15 mm dik.

Reacties

mdoornekamp
of je bouten breken of je onderste pen gaat krom
koeienlokfluit
@__Bulcke__ ik zou hem nog wel wat versterken:)
koeienlokfluit
😄
__Bulcke__
@mdoornekamp ik veronderstel niet dat die pin of bouten zullen breken, het zijn namelijk die van de boventrekhaak. Ik ben meer bang van die plaat
JD 6430 The Best
Met je er 2 profielen verticaal oplassen denk ik. Dan kan hij niet gaan buigen volgens mij.
mdoornekamp
@__Bulcke__ ja maar normaal trek je er recht aan en nu een heel stuk eronder. Als je recht trekt belast je beide pennen even veel. Nu trek je alles aan de onderste. Eigenlijk nog meer want je drukt tegen de bovenste. Voor de bouten geldt het zelfde. Als je nu 4 ton trekt aan de haak worden de bouten met het dubbele belast. Dat is 8 ton en dat is gek zat. Ik vraag me af of je hier mee door de technische keuring komt.
john deere 7810
loopt er ook nog een plaat naar achteren?

Heb je nog trekkertrek foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Alles m.b.t. trekkerslep, tractorpulling en trekkertrek is welkom! Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!