Unimog U130, foto van fendtfan

Unimog U130 - Trekkertrekkers.nl

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
fendtfan
Trekkertrek Denekamp 2014

Op zaterdag 3 mei 2014 vindt de 4de editie van dit evenement plaats aan de kanaalweg in Denekamp. De trekkertrek commissie heeft in samenwerking met KPJ Denekamp opnieuw een evenement voor trekkertrek liefhebbers georganiseerd. Het animo is ieder jaar groter om deel te nemen aan de trekkertrek, terwijl het programma tijdens de inschrijfavond al gevuld was, bleven de aanmeldingen binnen stromen. De commissie was dan ook genoodzaakt om een reservelijst te maken om bij afmeldingen deze deelnemers te kunnen inlichten, zodat zij toch nog kunnen deelnemen aan de trekkertrek in Denekamp.
We hebben sinds vorig jaar ook een unimog klasse toegevoegd aan ons programma. De commissie is er van overtuigd dat deze voertuigen de amusementwaarde van het evenement verhoogd. We zouden dan ook graag nog deelnemers willen ontvangen die deel willen nemen aan dit evenement met een unimog. Laat ons dit weten via trekkertrekdenekamp@gmail.com
Op 03 mei vanaf 13:00 zijn er in totaal 180 trekbeurten te zien in diverse klasses, het programma zal dan ook rond 22:00 zijn afgelopen waarna iedereen van harte welkom is in de sfeervolle feesttent. De entree is voor kinderen onder de 12 jaar gratis, vanaf 12 jaar betaald men € 3,50. De feestavond is vrij toegankelijk vanaf 16 jaar.

Kijkt u ook eens op onze website www.trekkertrekdenekamp.nl of volg ons via facebook!

Reacties

NH-POWERZZ
ben er wederom weer bij als publiek!

Heb je nog trekkertrek foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Alles m.b.t. trekkerslep, tractorpulling en trekkertrek is welkom! Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!