Ford 5095, foto van Deutz-5006

Ford 5095 - Trekkertrekkers.nl

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
Deutz-5006
Foto van een Ford 5095, bezig met trekkertrekken. Prachtig, en sleure dat ding, op naar de eerste plaats op tholen met als enigste 2 FP's 😃

Reacties

unimog-406
blijft toch een mooie ford tijs 😉
Deutz-5006
Haha dankje, ja als ik dit weeer zie hou ik hem nog een stuitje hoor! haha
manus
@Deutz-5006

Wegdoen is eeuwig zonde mijn broer heeft ooit een 6 cillinder Major gehad heeft er nog spijt van dat hij hem heeft opgeruimd!!!!
Deutz-5006
@manus ja dat vermoed ik eigenlijk ook.. ja ik zit wer wel eens over te denken om deze weer op te ruimen en een TW te kopen, maarja hier zit je lekker buiten en het loopt prachtig dus..
manus
@Deutz-5006

Mijn broer wilde ook meer en kocht toen een Fiat 1300 en heeft nooit zo gelopen als hij wilde en er is veel geld in gestoken dus en die is inmiddels ook weer weg !! nu heeft hij alleen nog maar een trekker voor op het land!!
Deutz-5006
Ja juist, herken het, en idd wil je verder in de sport gaat het ook behoorlijk kosten, wil ik bijv een turbo moet ik ook weer een zwaardere koppeling er in en wil je het goed doen ook grotere brandstofpomp, dan meot je sport gaan rijden en moet je er weer meer aan gaan doen.. zo kun je bezig blijven. Ik ben eerst mn ford nog helemaal af aan het maken, kaperk nog keer spuiten, ventielen er op gebouwt sticker, enz dan wil ik hem misschien niet eens meer weg doen 😃
manus
@Deutz-5006

Lekker een beetje in de boerenklasse blijven rijden kost het niks ook!!
deutz110
heel mooi zo en een mooi resultaat 😃
Deutz-5006
Helemaal mee eens, als je beetje mee kunt rijden vind ik het prima!

Dankje! jaa ben dik tevree! 😛

Heb je nog trekkertrek foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Alles m.b.t. trekkerslep, tractorpulling en trekkertrek is welkom! Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!