Mc-Cormick B-450, foto van manus

Mc-Cormick B-450 - Trekkertrekkers.nl

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
manus
Foto van een Mc-Cormick B-450, bezig met trekkertrekken.

TT begin jaren 80 op Tholen

Reacties

Tom VB
prachtig die oude foto's. Heet iemand ook nog foto's van de Renosaurus ?
manus
@Tom VB

Dat was toch die Renault met bestuurder voorop!!
Tom VB
@manus
Ja eerst met Renault V6 geloof ik, daarna met Renault vliegtuig motoren erop. Of de bestuurder voorop zat weet ik eigenlijk niet. Was voor mijn tijd, maar heb de vaste bestuurder goed gekend en ken de oud eigenaar nog.
bij speedy uit biddinghuizen zat de rijder voorop. met een RR motor.
één van de laatste uitvoeringen van de renosaurus was er volgens mij 1 met 4 motoren, waarvan er 2 op kop hingen, wie weet dat precies??
Tom VB
@hvah

Ja dat klopt, dat waren de Renault vliegtuigmotoren. Die lagen met de krukas boven. Hier bij de plaatselijke Renault/Claas dealer ligt er nog een. Deze mensen hebben de Renosaurus ook gebouwd en altijd mee gereden.

Inmiddels is het mechanisatie bedrijf overgegaan naar zoons; Dijkstra-Langeweg. Dhr Dijkstra sr. heeft nu een leuke Renault verzameling, hobby museumpje, erg leuk.
Snaky Bill
ja dat zin de echte pullers met oudjes er voor.
epke dijkstra.
sommige namen vergeet je nooit. als kleine jongen helemaal gek van die tractoren! De renosaurus heeft heel wat beleefd, naar USA, compleet in 2en breken...jaja...
en wat te denken van moby Dick van Roothans uit borkel en schaft? in het donker door de ijsselhallen!! wat een vuur op de uitlaten!
Tom VB
@hvah
Idd Epke ja. Vaste chauffeur Wiebe is inmiddels overleden helaas, die mannen hebben idd echt avonturen beleeft met die trekker.
siem
Gert Dorst aan het stuur? welk jaar was dit?
manus
@siem

De ene wedstrijd reed Gert en de andere Piet

omstreeks 82 83 84
@Tom VB

oeffffff
jeugdsentiment...
ik weet nog wel de eerste keer dat ik een RR Griffon hoorde lopen, volgens mij van de lady diana uit kampereiland, kan ook zijn dat het een merlin was, wat een geweld! dat was echt iets nieuws!
dickt
@manus
De tank die ik gekocht heb, zat op deze tractor. 😃
Dus het klopt wat @siem zegt, hij is in onderdelen verkocht.
manus
@dickt

Oke dat is wel leuk om het zo terug te zien dan!!

Heb je nog trekkertrek foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Alles m.b.t. trekkerslep, tractorpulling en trekkertrek is welkom! Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!