Tractorpulling Super-Sport, foto van INTER 5488

Tractorpulling Super-Sport - Trekkertrekkers.nl

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
INTER 5488
International 1486. 4,5 Supersport Dit is onze BRUTUS in de meest succesvolle uitvoering , N.K 2005 en competitie kampioen 2006. Plaatwerk is helaas verbrand , daarom is het nu een 5488 model geworden

Reacties

glenn820
echt jammer
prachtige foto!
wat heb ik genoten een paar jaar geleden in Putten toen hij in de finale (als laatste volgens mij) de hele concurentie eruit trok, hij ging er rond de 90 meter lekker inhangen (daar waar de concurentie allemaal bleef steken) en ging door naar de 110 meter, puur op trekkracht! HEERLIJK.

Of een paar jaar geleden in lochem, met floating finish, red impact 116 meter ofzo en deze zetten m bijna in de bult....prachtig!
zo maak je het publijk warm!!

op internet zijn die filmpjes ook wel ergens te vinden, maar heb je die zelf ook nog?
TurnMeLoose
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren International Harvester 1486 (Tractorpulling) naar Tractoren Tractorpulling Super-Sport (Tractorpulling)
TurnMeLoose
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren tractorpulling Super-Sport (Tractorpulling) naar Tractoren Tractorpulling Super-Sport (Tractorpulling)

Heb je nog trekkertrek foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Alles m.b.t. trekkerslep, tractorpulling en trekkertrek is welkom! Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!