Schlüter Super 1500TVL, foto van international956

Schlüter Super 1500TVL - Trekkertrekkers.nl

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
international956
Een voor de Schlüeter fans 😃

Mooi roken bij trekkertrek de knife 2010.

Reacties

tractorquintentje
machtig!
tractorquintentje
alleen jammer dat hij niet standaart is...
international956
Ja volgens mij is de kleur donkerder ofniet? 😞
caseih1056xl
hoever kwam ie?
international956
aah dat weet ik niet meer het is al van juli/juni 😉
tractorquintentje
kleur idd donkerder, als dit geen speciale uitvoering is dan toch 😛 , en volgens mij krijgt die ook wel wat meer dan standaard 😛
belarus640
hij is standaard
Jahn
dit was in de knipe?
dan waren dit zijn afstanden.
eerste 89,71meter tweede 88,48 meter
minkema
dit is een 1500
Dr Fendt
dit is idd een 1500..
ding trok wel woest 😉 mooie machine..
jammer dat de kleur niet orgineel is..
mbvaltra
Ik, Hessel en ArnoFendt hebben dit object verplaatst van Tractoren Schlüeter Onbekend (Trekkertrekken) naar Tractoren Schlüeter Super 1500TVL (Trekkertrekken)
valmet8400power
staat deze dan in terwispel??
Dr Fendt
@valmet8400power
volgens mij staat deze in rotstergaast...
maar het zou zo maar kunnen valmet8400power
valmet8400power


het is de zelfde als deze, die stond laatst wel in terwispel aan de streek
JohnDeere070
Echt mooi!
schluterman
dit is een super 1500tvl en de kleur is niet orgineel alhoewel ik al meer schluters met deze kleur heb gezien maar van de fabriek uit zijn ze met deze kleur niet geleverd
belarus640
kan kloppen dat deze in terwispel stond daar heeft eigenaar een huis gekocht deze komt uit belgie vandaan bij een boer die meerdere heeft
coenvaltra
ik kwam verder 😃
Schluterfan
Origineel is deze trekker niet in die kleur vanuit de fabriek geleverd. De trekker is naar mijn weten nieuw verkocht in Belgie. Deze heeft gelopen bij het loonbedrijf van de heren Crombrugge, dat inmiddels niet meer bestaat. Naast Schlüter reden deze ook Lamborghini naar horen zeggen. De trekker is enkele jaren terug verkocht aan een zekere Sybren uit Friesland als ik mij niet vergis.

Over die kleur. De trekker is verkocht in Belgie in het rood, maar is nadat het loonbedrijf stopte gerestaureerd en in het bordeaux gespoten. Over dat origineel zijn kan je zeggen wat je wilt eigenlijk. Toen ik in Freising was en naar een gelijkaaride 1500 stond te kijken, toevallig ook in dit kleur. Een duitser die er ook naar stond te kijken vroeg me of ik de kleur mooi vond. Ik zei dat ik eigenlijk liever het rode zag, waarop hij zei, ik ook, maar dat kleur kon je in der tijd op wens krijgen. Of er veel Schlüter trekkers in die kleur verkocht zijn heb ik mijn twijfels, maar er rijden tegenwoordig wel een Euro Trac 1600LS (met 1700 bestikkering erop...) en een Super Trac (1900 geloof ik) rond in dat kleur. Voor Joris, die Euro Trac was ook in Freising. Die Super Trac was op het 100jarig bestaan in Hessen zo'n 10jaar terug.

Dan over dat standaard, ik heb een keer met de eigenaar gemaild een tijd terug en die zei dat hij hem standaard wil houden, end at de loodjes nog aan de pomp hingen geloof ik. Dat deze zo roken verbaast mij eigenlijk niet, want mijn 1250 kan der ook een eindig handje van weg als deze de volle pk's begint te benutten, je moet wat he met die mazout die ze in de 7.1 blok spuiten (in het geval van die 1500 op de foto dan).
schluterman
simon op traktorpool.de staat nou een schluter super 1050 v uit 1977 met de soort gelijke kleur
Schluterfan
Joris, kheb em gezien. Er staat op Technikboerse ook een 1250 in die kleur. Komt precies de laatste tijd vaker op. Maar heb toch liever het originele rood.

Heb je nog trekkertrek foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Alles m.b.t. trekkerslep, tractorpulling en trekkertrek is welkom! Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!