Claas Axion 850, foto van marco steyr

Claas Axion 850 - Trekkertrekkers.nl

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
+2
marco steyr
Vandaag de eerste hectares weer gepoot met deze combinatie. Eerder hadden we al 25 hectare met de snarenbed pootmachine geplant.

Reacties

Fast Eddy
Was dat pootgoed wat met de snarenbed geplant is? Of was dat omdat die machine lichter is?
+1
MaxxuM4ever
@Fast Eddy ik denk dat deze in het veld lichter is dan een snarenbed poter die op 2 of 4 smalle achterwielen loopt. Bij deze loopt hij voor op een rij banden of hangt een beetje in de hef en achter wordt het gewicht verdeeld over de hele aanaard kap denk ik. Heel grof pootgoed kan een snarenbed beter mee overweg dan een lepeltjes planter en je kunt er harder mee rijden.
marco steyr
@MaxxuM4ever deze combinatie is zwaarder als de combinatie met de snarenbed pootmachine, daar staat ook 100pk minder tussen..
+1
marco steyr
@Fast Eddy met deze combinatie worden meteen grote ruggen opgebouwd en daarvoor moet je dieper frezen om genoeg losse grond te krijgen. Een maand geleden was de ondergrond nog niet droog genoeg dus vandaar toen met de snarenbed pootmachine gereden, die heeft er geen aanaardkap achter zitten dus die percelen zijn we nu de ruggen aan het opfrezen. Ook waren de grote ruggen met de regen van de afgelopen tijd compleet dichtgeslagen..

Heb je nog trekkertrek foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Alles m.b.t. trekkerslep, tractorpulling en trekkertrek is welkom! Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!