John Deere 6230, foto van JD 6110

John Deere 6230 - Trekkertrekkers.nl

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
+1
JD 6110
Eerste keer trekker trek voor de 6230. 5.5 ton. Ik was nog te zwaar dus de smalle voor wieltjes van de buurman moesten er onder,en nog wat losse onderdelen er af . Mijn vrijwel nieuwe achter banden graafden zo de grond in. Dus geen prijzen 😂 s'avonds meteen weer orgineel gemaakt en zen brede sportschoenen er weer onder voor. Het zag er bovendien niet uit

Reacties

walker1
Zo'n trekker kan toch makkelijk onder de 5,5 ton blijven? Helemaal standaard weegt zo'n trekker toch rond de 4,5 ton? Hier zit dan nog wel fronthef op, maar daar wordt die geen ton zwaarder door.
Rokus
@walker1 breder schoeisel + fronthef + dubbellucht dan tikt het wel aan. En gewicht op papier is volgens mij altijd aan de lage kant.
walker1
@Rokus Ja gewicht op papier is vaak de meest kale uitvoering op standaard bandenmaat. Zeker in Nederland wordt vaak voor bredere banden gekozen. Maar van alleen een maatje breder, wordt een trekker geen ton zwaarder.
+1
JD 6110
@walker1 met volle tank en front Hef met de latten er aan. En 600. 65 r 38 en 540 65 r24 woog die 5700 kg.
walker1
@JD 6110 Ja, dan kan het wel, had je dan niet beter de dubbellucht er af kunnen laten?
JD 6110
@walker1 geen idee. In deze klasse mocht je de 4wd ook niet gebruiken. Denk dat dit iets meer deed
Rokus
@walker1 neeh das waar maar een lege brandstof tank enzo werkt ook mee

Heb je nog trekkertrek foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Alles m.b.t. trekkerslep, tractorpulling en trekkertrek is welkom! Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!