New Holland TM 190, foto van Landbouwfoto__grafie

New Holland TM 190 - Trekkertrekkers.nl

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
Foto van een New Holland TM 190

Reacties

+2
catfan55
Ik weet nog goed dat deze trekker nieuw kwam in het voorjaar van 2003, en de verwachtingen waren hoog na het goede presteren van de TM165’s.. maar een succes werd het niet, het was een maandag ochtend trekker, veel storingen & mankementen. Er werd altijd gegrapt dat hij meer uur op & neer naar de dealer gemaakt heeft als in het veld 😂 ik weet nog goed dat machines aankoppelen een drama was, de koppeling kon je niks mee, was een aan/uit knop. Kon wel een elektrische koppeling zijn geweest maar dat weet ik niet meer goed, kan vast iemand hier vertellen. Wanneer hij het deed was het een goede trekker, veel pk in een compacte maat, 50km in combinatie met geveerde vooras & cabine was ook heel comfortabel.
@catfan55 de kenners zeggen dat degenen die nu nog rondrijden goed zijn, de slechten zijn er al tussenuit en zonder updates/reparaties/modificaties was er niks mee te beginnen πŸ˜…
catfan55
@ronald-deutz-fahr het was gewoon frustrerend, de TM165’s hebben het fantastisch gedaan. De 190 hebben ze een jaar of 7-8 gehad, vaak op en neer voor updated en reparaties. Heb hem zelf het eerste jaar verscheidene keren heen gebracht & opgehaald. Ik vond het een machtige trekker wanneer hij het deed, veel mee naast de hakselaar gereden en gedumpert. De trekker had potentie, ze hadden het juiste idee maar de uitwerking liet te wensen over helaas
@ronald-deutz-fahr ben zeker geen kenner maar volgens mij is deze ook kapot? Er hangt toch niks achter ofzo?
+1
catfan55
@Mijn-eerste-deutz is vast onderweg naar de dealer 😂
+2
@Mijn-eerste-deutz ik denk 5 injectors πŸ˜‚
@Mijn-eerste-deutz deze foto is op tractorpulling getrokke
Hobby boertje
@ronald-deutz-fahr Die van ons moet ook nog ergens rond rijden, dat was ook geen feest. Mochten blij zijn dat er geen ongelukken mee gebeurt zijn in die 6000 uur die we ermee gedraaid hadden het was vaak genoeg op het nippertje namelijkπŸ™ˆ.
@Hobby boertje HAha, ongelukken zoals?
Hobby boertje
@ronald-deutz-fahr Hij is een keer in de fik gevlogen toen mn pa met een 40km/u op de weg reed. Ongveer 10 min na het starten ging hij soms zelf gas geven waardoor ik al 2x bijna op een auto heb gezeten omdat het tijdens het passeren van de auto gebeurde. Toen mn pa een keer net de dam op gedraaid was barste de stuurpomp of leiding ofz als ik me goed herrinder, hij kon niet meer sturen in elkgeval. En de v riem is een keer tijdens het rijden gebroken waardoor hij bijna tegen een boom omhoog stond omdat hij ook niet meer kon sturenπŸ™ˆ.
@Hobby boertje hahah, dat zelf gas geven is misschien iets specifieks, maar dat andere kan elke trekker overkomen lijkt me..πŸ˜…
Maat wel veel tegelijk met 1 trekker HAha
+1
Hobby boertje
@ronald-deutz-fahr Nah kan altijd natuurlijk maar zelf nog nooit zulke dingen gehad met een andere trekker, maar ik denk dat al die andere dingen allemaal komen omdat die tm190 veel te heet werd. Zelfs het uitlaatspruitstuk en de ramen van de cabine barsten gewoon door de hitte. Olie pomp, heel veel olieslangen en turbo bijvoorbeeld al stukgehad, allemaal door de hitte denk ik.
J asper
@catfan55 Bij B?
+1
catfan55
@J asper cwv de hondsrug liep ik toen stage. B heeft ze vast ook gehad maar was / waren al weg toen ik daar kwam werken in 2012
RVM
@catfan55 loonwerker hier in de streek kocht altijd half Fendt, half ( Case ) IH.
De MXM190 ( een rode TM190 ) was de laatste nieuwe rode trekker op dit bedrijf πŸ˜‰
+1
catfan55
@RVM was daar net zo, de TM190 was een lange tijd de laatste blauwe daar. Ze hebben toen een van de laatste T7070’s nog gekocht voordat het de nieuwe serie werd. Die trekkers waren wel goed geloof ik.

Ik denk dat deze serie case & new Holland veel klanten gekost heeft toen.
+1
brecht-b
Heb zelf in het maisseizoen de kuilen vast gereden meteen tm 190. Ben er toch niet wild van hoorπŸ˜… . Naa 5 min op de rechter pedaal te drukken gaat hij maar gas geven,schokkende versnellingsbak,slecht starten,etc..

(klik om te vergroten)

+1
catfan55
@brecht-b het waren geen fantastische trekkers. De serie er voor daar in tegen waren bullet proof
brecht-b
@catfan55 ja op het bedrijf waar ik werk hadden ze een tm 155 .3x tm 165 en. 2x tm 190. Waarvan de tm 155 en een tm 190 zijn gebleven de andere tm 190 is ooit in 2 gebarstenπŸ˜ͺ.
+1
vandewalje
Deze is van TF lid @willempie7810 , doet enkel tractorpulling. laat ons zeggen dat ie iet of wat geΓΌpdate is 🙃

Heb je nog trekkertrek foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Alles m.b.t. trekkerslep, tractorpulling en trekkertrek is welkom! Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!