Case Onbekend, foto van Freggel

Case Onbekend - Trekkertrekkers.nl

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
+2
Freggel
Even wat afwisseling tussen alle foto's van de maïs oogst. Een foto van een Case 1570 Agriking. Niet veel meer standaard aan denk ik. Deze heb ik genomen op 12 september op de Trekkertrek voor oude tractoren in Eede (Zeeland)
De categorie Case 1570 bestaat niet dus ik moest onbekend selecteren.
SJB533
Quote Reactie van @Freggel:
De categorie Case 1570 bestaat niet

Nou heb je het in de rest van de beschrijving bijna goed staan. 😉Al geprobeerd onder de A bij het type?
+1
Freggel
@SJB533 verdorie niet goed gekeken, ik begon te typen 157 en dan kreeg ik een lege lijst. Het is dus geen 1570 Agriking maar een Agriking 1570. Jammer dat het zoekveld voor de categorie daar niet mee kan omgaan 😉
SJB533
@Freggel
Je weet, waar hij te vinden is, dus verplaats 'm maar 😉

Reacties

Boeder foto
Mooie actie foto!!💪👌
+1
Freggel
@Boeder foto bedankt! Heb er nog een hoop hoor. Heb 2 dagen foto's kunnen maken. Zaterdag was trekkertrek voor iedereen, zondag enkel voor oldtimers (25j +) ik zal af en toe wel eens iets posten, kwestie van niet in 1 keer de boel vol te spammen 😉 het spijtige was dat ik zelf ook deelnam, maar aangezien niemand anders foto's nam op de baan daar zijn natuurlijk geen foto's van.
Boeder foto
@Freggel die foto's heet ik welkom!
+2
noordhof
Mondmasker op 😂😂
+1
Freggel
@noordhof ik was fotograaf van dienst op het evenement maar heb aan de personen in beeld nooit toestemming gevraagd op hen te publiceren, dus even de gezichten gemaskeerd 😉

Heb je nog trekkertrek foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Alles m.b.t. trekkerslep, tractorpulling en trekkertrek is welkom! Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!