John Deere 4620, foto van gerbenjd6520

John Deere 4620 - Trekkertrekkers.nl

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
gerbenjd6520
Foto van een John Deere 4620 tijdens trekkertrek Vlagtwedde 2019

Reacties

DANOONTJE POWERR
Steigerbegrenzer mag wel wat hoger denk?
Zo hoog ga je nog niet.
+1
gerbenjd6520
@DANOONTJE POWERR Hahaha, klopt als een bus, is na deze wedstrijd aangepast
radium45
Komt ook doordat de banden zowat 10 cm inzakken.
wilko-hoogeveen
@radium45 Ja, dus je trekhaak ook. Zoveel nut heeft dat dan ook niet om je banden zo zacht te doen.. Daar moet je een middenweg in vinden, een band met veel grip zonder de band echt heel zacht te laten worden. Anders zakt je wang tijdens de run gewoon veel te ver in als er druk achterop de trekker komt en dan heb je aan meer grip niks als je trekhaak 10cm zakt
radium45
@wilko-hoogeveen Juist, hoe kijken ze tegen het drukwisselsysteem aan dan met de keuring? Je kunt je trekhaak laten meten met de banden op bv 0.3 bar en deze tijdens de trek snel naar 0.75 als voorbeeld brengen. Of letten ze op de kranen of die wel dicht staan?
SJB533
@radium45
Je bedoelt alleen de hoogte van het trekpunt, of ook, dat je jezelf kunt verzwaren met een drukwisselsysteem? Haalt dat beetje druk ├╝berhaupt zoveel aan?
wilko-hoogeveen
@SJB533 Lucht weegt niks (verwaarloosbaar), maar het gaat om de hoogte van de trekhaak. Als je voor het meten de trekhaak op hoogte zet en dan de banden helemaal plat, na het meten laat je de banden weer oppompen. Dan is je trekhaak aanzienlijk hoger. Enigste is hoe ze het controleren nu, is als ze na de trek je trekhaak weer op hoogte meten. Dat doen ze wedstrijden bij mij in de buurt wel.
radium45
@wilko-hoogeveen Jij snapt wat ik bedoel..

Heb je nog trekkertrek foto's of video's uit de oude doos! Help mee!

Alles m.b.t. trekkerslep, tractorpulling en trekkertrek is welkom! Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!